Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Tijd voor Hout heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@tijdvoorhout.nl of volg deze link om het retour proces te starten.  De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening, maak je gebruik van de link voor het retour sturen zullen wij de retourkosten (€ 6,95) in mindering brengen op het orderbedrag.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Tijd voor Hout staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat Tijd voor Hout retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. 

De retour verzenden is voor eigen rekening en op eigen risico. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

0