Je bent net verhuist, gaan samen wonen of juist op je zelf gaan wonen en nog druk bezig je huis gezellig aan te kleden. Met de komende decembermaand wil je er natuurlijk gezellig bij zitten. De basis staat en daar ben je tevreden mee maar het is nog zo kaal. Voor de feestdagen heb je het al gezellig aangekleed, maar je weet als dat allemaal weer op zolder ligt is het weer ongezellig.  Je bent op zoek naar leuke houten woonaccessoires die ook na de kerst nog leuk zijn, niet voor even.  Een echte eye-cather of een leuke aanvulling die jouw interieur helemaal af maakt. Op zoek naar dat warme gevoel wat je ook hebt als je het huis hebt versierd met kerstaccessoires, houten woonaccessoires geven van zichzelf al een warme uitstraling.

Die kale muur

Een kale muur in je woonkamer, keuken, slaapkamer of hal… Het is een hele uitdaging om deze leuk aan te kleden. Je wilt er graag iets origineels mee doen maar kan het niet bedenken. Je zoekt naar leuke woonaccessoires die je huis een warme uitstraling geven. Houten woonaccessoires zijn daar uitermate geschikt voor en verkrijgbaar in verschillende vormen met maten. Hieronder geef ik je een aantal tips om een kaal stukje muur op te vullen of gewoon een gezellig hoekje te maken met mooie verfijnde houten woonaccessoires. 

Houten wereldkaart

Heb je een grote ruimte over aan de wand en wil je echt wat origineels ophangen, deze houten wereldkaart is echt een eye-catcher. Geeft een mooie opvulling aan de ruimte en straalt warmte uit door het gebruik van natuurlijk materiaal. Hang hem op een prominente plek in het huis zodat je er elke dag van kan genieten. Gebruik de houten wereldkaart als basisaccessoires en wissel per seizoen of feestdag met andere leuke kleine attributen. Zo maak je elke keer opnieuw je interieur weer een beetje anders.

Vindt je de houten wereldkaart wel heel mooi maar net iets te groot, kies dan bijvoorbeeld voor de kleinere variant. Deze is niet uitgesneden maar ook heel mooi. De wereldkaart is gelaserd op een stuk esdoornhout en ook prima geschikt om neer te zetten met een aantal andere leuke woonaccessoires.

Net even wat anders

Zoek je nog iets om gewoon een leuk hoekje mee te creëren, kijk dan eens naar de volgende foto’s. Hoe leuk is het om wat favoriete dingen te verzamelen en deze leuk bij elkaar te zetten. Je creëert daarmee een hoekje die altijd uniek is.

Wat een Amsterdammertje al niet kan doen, een mooie houten replica van de welbekende Amsterdamse paaltjes. Zet hem bij een leuke plant of een mooie vaas en je krijg een heel leuk hoekje. Ook kan je ze gebruiken als serveerplank. Super leuk… Vul hem met allemaal lekkers en zet hem tijdens de borrel gewoon op tafel. Is de borrel voorbij, maak je hem schoon en zet je hem weer terug in je leuke hoekje.

Zo heb je in een handomdraai een mooie aankleding van je woon-, slaapkamer, keuken of hal met een super origineel en uniek Amsterdammertje. Alles is gemaakt van hout en geeft een warme uitstraling, door de tekening van het hout is ook elk stuk uniek.

Dus ben je op zoek naar dé oplossing om je huis of kantoor gezellig te maken? Kleed deze aan met mooie houten woonaccessoires en geef de ruimte extra sfeer met een van deze mooie eye-catchers.

Showing 1–4 of 96 results

De mooiste houten woonaccessoires

Na het lezen van de blog interesse gekregen in een van de mooie houten woonaccessoires, bestel ze snel en maak jou kamer/ kantoor tot je favoriete plekje.

De waardering van www.tijdvoorhout.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
0