Je kent het wel… De feestdagen en verjaardagen staan weer voor de deur, daar moet een origineel cadeau voor komen. Voor de verjaardag van je partner, familie, vrienden of voor Sinterklaas en/of Kerst. De zoektocht gaat verder maar je weet eigenlijk niet waar je naar aan het zoeken bent.

Waar houden ze van?

Ze lijken alles al te hebben, wat moet je nu weer bedenken. Je wilt iets geven waar ze wat aan hebben maar het moet ook uniek zijn, geen duizend in een dozijn cadeau. Een aanvulling op hun lifestyle, iets wat echt bij ze past. Het zijn zo maar wat voorbeelden waaraan het meest originele cadeau aan moet voldoen.

  • Het moet fashionable zijn
  • Design
  • Uniek
  • Goed voor het milieu
  • Origineel
  • Kwalitatief goed

 

Een houten horloge!

Uniek door de tekening van het hout dus niemand zal eenzelfde exemplaar hebben. Goed voor het milieu omdat na elk verkocht horloge  een boom geplant wordt. Licht in gewicht en super fashionable, wat wil je nog meer. Een cadeau wat lang mee gaat en door het dragen eigenlijk alleen maar mooier wordt. Want niet alleen is het horloge getekend door het leven van de boom, door het dragen past het horloge zich aan, aan jou. Een origineel cadeau waar je zo een, twee, drie niet aan denkt wat niet alledaags is maar als je het eenmaal gegeven hebt wordt het dagelijks gebruikt. Je zou bijna jaloers worden op zo’n mooi cadeau.

De horloges worden gemaakt van echt hout en zijn van Europees design. Het hout wat wordt gebruikt om deze horloges te maken is allemaal op een natuurvriendelijke manier verkregen, een deel van de horloges wordt zelfs gemaakt van resthout uit de meubel industrie. Om de natuur tegemoet te komen voor het gebruik van het hout wordt voor ieder houten horloge een boom terug geplant in een van de regenwouden op de wereld. Op deze manier draag je met jou cadeau ook nog positief bij aan het milieu.

Het meest originele cadeau een houten horloge, goed voor het milieu en een echt fashion statement!

Laat je inspireren bekijk alle mooie houten lifestyle accessoires bij www.tijdvoorhout.nl

De waardering van www.tijdvoorhout.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
0